ali sem 100% alfist?

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Italjan napisal/-a:Jest sm, sam sem trenutno mal v krizi, ke alfa nima večjega motorja kot 3.2.
Dokler se boš okoli prevažal v napol razpadlem Audiju je sploh greh o alfi razmišljat, hodi najprej peš, pa boš alfo bolj cenil
Pravi alfist postaneš šele takrat, ko ti zariba prva alfa

Zaradi slabega vremena bo današnji dan prestavljen na jutri
Uporabniški avatar
Naio
Alfist
Alfist
Kraj: Maribor-okolica

Vozil sem kar nekaj avtomobilov(službena dolžnost) in iz nobenega nisem iztopil z nasmeškom...,dokler si nisem najprej kupil 155ke,ki mi je narisala nasmeh na usta in to velik,sedaj pa 145QV,od katere še mi sedaj skače srce in vedno znova in znova,ko se vsedem v njo,jo vozim in izstopim,ter se s5 veselim naslednje vožnje. :D

Alfa je fenomen in teh se ne da opisovat,potrebno jih je doživet!
Naio
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

tud jst sm vozu že kar lep kupček avtov. od majhnih, velikih, starih, nekolk novejših, švabe, italjane, francoze, čehe,... ma ful u glavnem. svoja avta sm mel sam dva. prvo škodo forman, k sm jo dobu zastonj, pa sm jo mel pol leta, do registracije (sam za zgont, k neb šla skoz). k sm se odločov za nakup svojga naslednga avta, nism mel pojma, kva bi rad. kupu sm si par salomoncov, not gledov razne avte. sem skor vse znamke dau skoz, gledov po cestah kerga bi mel, pa pol čekirov cene v salomoncu. hehe, tole zj bo smešn :mrgreen: med alfami mi je padla v oči 155. prašam kolega alfista, kva je to sploh zaen avto? (itak pojma nism mel o alfah). pa prav: ej stari, to ti je zakon avto, res luksuz, pa ful je pocen. sm biu mau pozoren na cestah, pa sm kmal ugotovu, kako pa kaj. itak da sm poznov ta avto, sam nism pa vedu, da je to to.
k sem pregledvov opremo, k jo ma ena navadna 155-ka, mi ni blo jasn, zakva je ta avto tuk cnej ko recmo ena opel astra, isti letnk, brez kakršne kol opreme. a je kej narobe z avtam?
in tko sm se odloču za svojo prvo alfo. doma itak vsi furajo švabe, pa so mi govoril: ne tega kupt, to je italjan, škrt roba, skos boš mel na servisih,... hehe dobr da jih nism poslušov. avto mi je res zakon. je res to kar pravte: alfo morš ene par km furat, pa te zasvoji. tko da jst sm alfist postal čist po naklučju. za nasledno mam v mislih 156 SW :mrgreen:
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zaljubil v 75 pred 15 - imi leti, od takrat se obračam za Alfami , kjerkoli in kadarkoli. Verjetno mi bo Alfin znak celo življenje pomenil tisto razburjenje in vzdraženost, podobno, kot če kakšno res fajn bejbo vidiš.
Kar pa ne pomeni, da ne bom imel drugega avta kot Alfe. Včasih je treba naredit tudi kakšen kompromis. Za 33 - tko sem imel še P 605, Seata, Škodo Octavio (ni napačna),....itd, (vmes me je grizlo, da bi za enak denar lahko imel tako željeno Alfo). No,potem sem udaril po mizi, jebeš porabo in stroške (ki jih žal niti ni malo), in končno se veselo prevažam v 156. 8)
Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

Berem poste te teme in kaj ugotovim. Nič novega pravzaprav.
Samo če pogledam sebe vidim v sebi vas in v vas meni.
Zakaj?
Vsi smo duševno in čustveno navezani na svoje avte pa jih imamo radi ker taki so, ker tak dobro zgledajo in ker majo barvn znak na volanu. Najbolj pa zato, ker so nam prirasli k srcu, so nam pokazali da so edini z dušo in karakterjem in ker se lahko na svoji neopisni ravni skor dobesedno zaljubiš v njih. So res kot punca s katero si povezan z neko ravnijo katera ni le platonska. Ne zdaj taprava ljubezen vedar jo vzljubiš in jo imaš rad.
In DA ljubitelji Alf smo drugačni od drugih ljudi in tud veliko več govorimo o njih kot pa drugi o svojih znamkah. Seveda so vedno prisotne opazke od drugih Alfa je pa to ampak: Kar nas ne ubije nas naredi močnejše in zato smo Alfisti še toliko bolj veseli vožne z našimi, polnimi duše, avtomobili. In ko se srečamo se občuti tista "Alfa naveza". Čez Alfo ne spustim nobene znamke.
Dobra kajla je: Lej kaj ve ima. Pa kri letnik je. Je tvoja znamka to imela in ti tolk nudla? Pa performance za 1.8 motor "družinski razred" 2ga najšvohnejša pa odnese skor najmočnejše drugih znamk. In smo zaključili!!! Pa so tiho. In DA, STA protekcija in ljubezen prisotna. Dobesedno branimo Alfa Romeo znamko.
O tem ni dvoma!
In ŠE bom kupil Alfo pa če mi 300 variatorjev faze crkne!!! (še mi ni noben na srečo)

SEM 100% ALFIST!!!
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

prjatu napisal/-a:
Italjan napisal/-a:Jest sm, sam sem trenutno mal v krizi, ke alfa nima večjega motorja kot 3.2.
Dokler se boš okoli prevažal v napol razpadlem Audiju je sploh greh o alfi razmišljat, hodi najprej peš, pa boš alfo bolj cenil
Ma ja... Sam ma 2 prednosti: Ne gnije, pa dobr gre... :mrgreen:

Zakaj je pa tolk razpadu se pa že mal sprašujem... Zadnjič me je en z alfo 75 dregnu po levem boku tko da mi ni blo nč jasn... A je to kaka zarota :?
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Čisto možno, odkar imaš audija tudi poznati več nočeš, človek stoji meter od tebe pa ga mirno zignoriraš, sem ti še jaz hotel dregnit razvalino

Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

prjatu napisal/-a:Čisto možno, odkar imaš audija tudi poznati več nočeš, človek stoji meter od tebe pa ga mirno zignoriraš, sem ti še jaz hotel dregnit razvalino
KWA?!? To pa ne bo držal. Če bi te porajtu bi te zih na kufe povabu!
Po moje bo to, da ad kar so vas kupili amerikanci in si že mal paranojičen od njih... :)
Uporabniški avatar
prjatu
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Tolk si imel dela z Halo kitajc, da me nisi opazil, če bi imel manjši avto bi me opazil

Uporabniški avatar
Q_4
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa GT
Kraj: MB-Okolica

prjatu napisal/-a:Tolk si imel dela z Halo kitajc, da me nisi opazil, če bi imel manjši avto bi me opazil
In zaj si alfist ali ne? Ni to tema?
...ko ne moreš dol iz znamke Alfa Romeo...
Uporabniški avatar
Italjan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Q_4 napisal/-a:
prjatu napisal/-a:Tolk si imel dela z Halo kitajc, da me nisi opazil, če bi imel manjši avto bi me opazil
In zaj si alfist ali ne? Ni to tema?
Valda da sem. :|
Uporabniški avatar
maximus
Alfa Junior
Alfa Junior

jaz se najdem tu noter:

Ugotovi pa, da ga rajca že barvast znak na volanu, kaj šele vse ostalo, takrat si reče: briga me poraba in stroški, alfa je avto, ki me osrečuje, ma karizmo, izstopa iz sivega povprečja pločevine.
androh
Alfa Member
Alfa Member

Ej, sam kaj pa če imeš dizel v alfi?
A si pol za kakšen procent (al pa promil) manj alfista :) ????????
mike
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: bohinj & KR

ja pol si pa traktorist :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pa brez zamere, mal heca more bit. drugač pa tut jst razmišlam, da bi si v prihodnosti umislil 156 SW 2.4 dizl
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Sem Alfist, k bo dnar bom pa Maseratist al pa Ferrarist. Nikol pa ne bom ljubitelj BOSCH produktov in elektronike.
Odgovori
  • Informacija