Sicer zelo stara tema sam da ne odpiram nove, imam pa sledeč problem:
Danes sem odklopil ABS, vendar mi sedaj piše Motor control system failure tudi če ga vklopim nazaj pa tudi če ugasnem avto in ponovno prižgem.
Pri meni je blo isto ko smo sli na valje mert konje. Ne vem kaj je odklopu da je lahko priklopu racunalnik na avto, sam pol ko sem su domov je svtila lucka za ASR in ABS (se mi zdi). In je reku da po parih kilometrih da se bo lucka sama ugaslna. In res se je
creed555 napisal/-a:Pri meni je blo isto ko smo sli na valje mert konje. Ne vem kaj je odklopu da je lahko priklopu racunalnik na avto, sam pol ko sem su domov je svtila lucka za ASR in ABS (se mi zdi). In je reku da po parih kilometrih da se bo lucka sama ugaslna. In res se je
Zakaj bi pa kaj odklapljal za zmerit konje?
Pač je sklopu asr, al ni dovolj?
Meni ko sem bil na valjih, se je lučka od abs prižgala, samo to je normalno, saj zadnjih senzorjev ni zaznavalo, sprednji so se pa vrteli 180kmh! Po par sto metrih je vse ugasnilo!
Ja sej lahko da je tud blo samo to kr ti praws, kr niti nism kaj gledu ki je delu. Dejansko sploh nismo smel bit not pr awtu ko je bil na valjih...no pol smo uzical da je lahko lastnik not, da smo snemal Neki safty scena
Kje se pri GTV-jki odklopi ABS.
Mi je povsem jasno, da je za normalno vožnjo povsem pripravna stvar, vendar grem ju3 na Raceland in ko sem bil zadnjič dol mi je naredil več škode, kot dobrega, kar se na rebrih (na ovinkih) zelo hitro vklopi in greš samo naravnost.
Imam navodila za uporabo, vendar mi tortelini jezik ni prav blizu (kljub temu, da je moj stari oče živel v Trstu).