Obup vprasanje

Tehnične teme o modelih 145, 146, 155 in GTV/Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Uporabniški avatar
Major9
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Domzale

To da ti temperatura pade je termostat za zamenjat, za gas pa nebi vedel kaj bi blo, pa tud mene zanima kaj bi bla ta zadeva??

Pa še eno vprašanje a ti mogoče voziš taxi s to alfo ker sem se peljal zanč z eno zeleno 146-ko 1.8 t-spark pa je rekel da ima podobne težave??
MaN
Alfa Member
Alfa Member

enak problem na 164ki 93 letnik sla je pa crpalka bencinska isto vzgal avto je obratov pa sploh ni dobu 2kj max!zamenjal crpalko dela ko urca!le da malo dalj casa vergla to mi ni jasno zgleda da ne dobi kuj bencina ve kdo vzrok mogoce?!
Merlin
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Koseze

Bencin ti pade po cevki nazaj v posodo pa ga more napumpat, drgač pa itak malkera Alfa vžge takoj ko obrneš kluč, pri meni še nobena 8) 8)
Enyoj your ride! Drive Alfa!

Slika
Uporabniški avatar
Major9
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domzale

Merlin napisal/-a:Bencin ti pade po cevki nazaj v posodo pa ga more napumpat, drgač pa itak malkera Alfa vžge takoj ko obrneš kluč, pri meni še nobena 8) 8)
No s tem se ne strinjam ker pri nas obe takoj zalavfata!! Sam sej pri temu modelu ni blo narobe da se ni mogel pelat, sej se je čist normalno pelal, ampak rekel je da mu kao gas ne prime takoj da avto na začetku kar zamori za nekaj časa pol pa šele spelje ???
Uporabniški avatar
Tony
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Bohinj

Ali ima 147 motorček prostega teka?
Slika
Slika
Uporabniški avatar
GTAm
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Postojna

Ima...
nielDa
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: Ljubljana

Ne ni to ta alfa ka je v taxiju, drgac pa ga poznam, pa ja podoben problem ma k moja. Baje, da mu je blo neki narobe s filtrom za bencin, bom tud jst to probu pa sporocim.

K mehanik mi je reku, da ce obrnem kljuc pa ga vrnem pa spet przgem bi mogla laufat k urca in res laufa neki casa k urca. To pol pomen da avto ne dobi prave kolicine bencina za delovanje.[/list]
Uporabniški avatar
Tony
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Bohinj

Sem mislil na 146, če ima motorček prostega teka? pardon #-o
Slika
Slika
Odgovori
  • Informacija