enak problem na 164ki 93 letnik sla je pa crpalka bencinska isto vzgal avto je obratov pa sploh ni dobu 2kj max!zamenjal crpalko dela ko urca!le da malo dalj casa vergla to mi ni jasno zgleda da ne dobi kuj bencina ve kdo vzrok mogoce?!
Merlin napisal/-a:Bencin ti pade po cevki nazaj v posodo pa ga more napumpat, drgač pa itak malkera Alfa vžge takoj ko obrneš kluč, pri meni še nobena
No s tem se ne strinjam ker pri nas obe takoj zalavfata!! Sam sej pri temu modelu ni blo narobe da se ni mogel pelat, sej se je čist normalno pelal, ampak rekel je da mu kao gas ne prime takoj da avto na začetku kar zamori za nekaj časa pol pa šele spelje ???
Ne ni to ta alfa ka je v taxiju, drgac pa ga poznam, pa ja podoben problem ma k moja. Baje, da mu je blo neki narobe s filtrom za bencin, bom tud jst to probu pa sporocim.
K mehanik mi je reku, da ce obrnem kljuc pa ga vrnem pa spet przgem bi mogla laufat k urca in res laufa neki casa k urca. To pol pomen da avto ne dobi prave kolicine bencina za delovanje.[/list]