Moderator: Tehnika moderatorji

-leta "98 sem dal za 145 1,4 TS okrog 2miocolibry napisal/-a:QV naj bi bila nova skoraj 7 mil ( 6.9 mil ) . tko vsaj pise pri zavarovalnici tilia.. 1.6 16v TS monte carlo pa natancno 3.318.900 SITtut pri zavarovalnici tilia tako pise.

Ne iscem avto brez crickov, lahko ti jih pa najdem 20, ki jih bodo pri istem letniku imeli manj (prejsna Astra 96letnik jih je imela manj, ceprou je podn od avta..) Za druge avtomobile pa ne vem, govorim samo iz lastnih izkusenj. Cricki tle sploh niso eden izmed resnih problemov, ampak ce sm ze pisu kaj me moti, in kaj je narobe, sem pac omenu tud to.LaserJaMM napisal/-a:Prosm najd mi en avto tega letnika za tak denar ki nima crickov. p**** pa sej ni to avto za 10mio sit. Nov je bil cca 3mio sit. Ajde ne recem glede nato kaj vse si ze zamenjal. Sam za cricke pa ne jamrite!!!!!!!

Q.V. je leta 00 stala 3800000sit,1,4 TS pa 2.600000sitEboranMS napisal/-a:Hvala LaserJamm, ker zdaj sem se spomnil enega vprašanja.
Koliko so kaj stale nove 145-ke, če se kdo spomni.Tiste osnovne 1.4 pa vse do qv.Hvala za odgovore

Preglej nosilce auspuhaJonas napisal/-a:Neki problemov je ze resenih, tko da pomoje nebom zjeb*** prodouSam neki me se zanima. Od kje hudica prihaja nek zvok, ko recimo prizgem avto, cez kaksne dve sekunde se zaslisi iz prtlaznika nek zvok, kot da bi se nekaj prevrnilo. Ni nevem kako glasno ampak se ga pa normalno slisi v kabino. Pa to se velikokrat zgodi.. Kaksna ideja?
LP

Nimajo vse TS zadaj diskov. Zadaj so diski samo v kombinaciji z ABSom, ki ga jz nimam, tako da imam diske samo spredaj. Kolo sem dal dol, vendar se nic ne vidi tudi na samem disku ne. Mozno bi res bilo da kombinacija ni najbolsa, sam nevem zakaj je bilo potem 15k km vse uredu.Overs[t]eer napisal/-a:Glede na to da ma TS vse 4 disk in ne bobnov, enostavno vzami kolesa dol pa poglej kolk je še kej mesa na ploščicah, da ti ni kakšne zagrabl pa pobral... Včasih je problem v kakšnem prevelkem robu na disku... Lahko pa da so ploščice enostavno "pretrde" al pa da ta komplet ni najbl kompatibilen ATE -- Brembo...
Važn da ti ne cvili tko kot so včasih kakšne Sinter ploščice
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost