Veliko sreče pri nakupu!

sej ne bom reku da je slab motor........samo za tako avto je premalo......bol za nonke - penzion paket. Kar pa me pa res dela živčnega pri tem motorju je pomankanje 6 prestave. na AC pri 150 km/h kuri 11,5 l in se vrti pri okoli 4500 obratih..........zakaj so špratali s 6.?Overs[t]eer napisal/-a:Teo vse lepo povedu...![]()
...bi se pa pritožil nad tisto- da 1.6 120ps nikamor ne gre.
Prosim ignoriraj take izjave - avto gre za v primerjavi z drugimi 1.6motorji odlično in res ne vem kaj lahko še pričakuješ od atmosferskega motorja take velikosti... Primerjava z balenotom 1.3- res je da maš v balenotu občutek da boš zdej zdej prebil zvočni zid... k ni čist nč izoliran, pa vse se trese. Če bi jih pa ob bok postavu bi bla pa razlika očitna.
je pa res da bi se na število tvojih kilometrov verjetno bolj splačalo vzeti jtd.

-se kar strinjam z teboj glede TS motorja,ampak 6. prestava bi prav prišla tudi moji 147 JTD,recimo po klancu navzdol si hitro v rdečem (čez 215km/h)gorkichev napisal/-a:sej ne bom reku da je slab motor........samo za tako avto je premalo......bol za nonke - penzion paket. Kar pa me pa res dela živčnega pri tem motorju je pomankanje 6 prestave. na AC pri 150 km/h kuri 11,5 l in se vrti pri okoli 4500 obratih..........zakaj so špratali s 6.?Overs[t]eer napisal/-a:Teo vse lepo povedu...![]()
...bi se pa pritožil nad tisto- da 1.6 120ps nikamor ne gre.
Prosim ignoriraj take izjave - avto gre za v primerjavi z drugimi 1.6motorji odlično in res ne vem kaj lahko še pričakuješ od atmosferskega motorja take velikosti... Primerjava z balenotom 1.3- res je da maš v balenotu občutek da boš zdej zdej prebil zvočni zid... k ni čist nč izoliran, pa vse se trese. Če bi jih pa ob bok postavu bi bla pa razlika očitna.
je pa res da bi se na število tvojih kilometrov verjetno bolj splačalo vzeti jtd.
Nevem pa zakaj niso dali po faceliftu 2.0 JTS in še forsirajo tistega twin sparka........??????

Ja šesta mu manjka... ampak to je predvsem slabost (oziroma prednost) alf da majo peto ponavadi dost kratko... zato tm do 200kmh s 1.6 120ps relativno hitro prilezeš, je pa res da si že bliz rdečega polja... Prednost tega je da maš res izkoriščen ves območje, če gledaš kakšnga nemca v četrti že totalno tuli, daš v peto ga pa zmanjka, daš spet v četrto itd... pr alfah nimaš teh problemov - je pa za umirjeno vožnjo res malce moteče...gorkichev napisal/-a: Kar pa me pa res dela živčnega pri tem motorju je pomankanje 6 prestave. na AC pri 150 km/h kuri 11,5 l in se vrti pri okoli 4500 obratih..........zakaj so špratali s 6.?

ejej.......mati mi je pustila balenota sama je kupla 147 1.6 T.S............alfist... napisal/-a:kdo je ta,ki si upa primerjati alfo z Balenotom?????potem si za drug forum..glej pod motokultivatojre![]()

gorkichev napisal/-a:ejej.......mati mi je pustila balenota sama je kupla 147 1.6 T.S............alfist... napisal/-a:kdo je ta,ki si upa primerjati alfo z Balenotom?????potem si za drug forum..glej pod motokultivatojre![]()
se mi zdi da je motor pr japončki dosti bol uporaben.........u 3. pri 2000 obr/ min vleče dosti bol prepričlivo ku 1.6 t.s. In tudi pri visokih obratih se mi alfica (nad 5000) ne zdi neč kaj prepričljiva......

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost