Vse o alfi 155

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
branisla
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Ljubljana

Lep pozdrav vsem voznikom Alfe!

Od novega leta imam Alfo 155 1.8 TS. Zaenkrat full zadovoljen, nobenih pripomb. Zanima pa me, tisti ki ste že bolj izkušeni: glede k izpuha (športnega) kaj kupit seveda čim cenej; kjera platišča najbolj sedejo na to alfo; še kakšna druga izboljšava pametna; kje bi dobil zadnji zgornji spojlar.

Že v naprej hvala za vaša mnenja,
Alfa 4ever and ever and ever
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Dobrodošel na forumu...

O samem avtu ti bodo lastniki tega modela povedal.. glede spojlerja pa škoda da nisi kak mesec prej se prijavil sem. V italiji na odpadu sem ga brcal po pesku dokler se nisem naveličal in šel domov :)

Stane pa cca 40 evrov v ITAliji na odpadu.
branisla
Alfa Junior
Alfa Junior

Kdaj bi ga blo pa možno dobit? Avto je pa bordo rdeče barve, pa rabu bi še en prag in pa desni (sovoznikov) špegu - električen, ogrevan,.. A mogoče kdo ve kako bi uštimu, da bi se mi prtljažnik odpiral z pritiskom na un gumb k je v predalu pri sovozniku. Zdaj namreč ne dela. Sam en klik se sliš pod volanom????

Hvala,
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

branisla napisal/-a:Kdaj bi ga blo pa možno dobit? Avto je pa bordo rdeče barve, pa rabu bi še en prag in pa desni (sovoznikov) špegu - električen, ogrevan,.. A mogoče kdo ve kako bi uštimu, da bi se mi prtljažnik odpiral z pritiskom na un gumb k je v predalu pri sovozniku. Zdaj namreč ne dela. Sam en klik se sliš pod volanom????

Hvala,
Se pravi, da je s stikalom vse v redu in rele preklopi! Problem je od releja naprej, oziroma zadaj pod tapeto snet kabel na motorčku oziroma snet vzvod! Če o tem nimaš pojma, imaš za 15 minut dela.

Razen, če ni motorček umru...
Uporabniški avatar
lev_cek
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Maribor
Kontakt:

LaserJaMM napisal/-a:Dobrodošel na forumu...

O samem avtu ti bodo lastniki tega modela povedal.. glede spojlerja pa škoda da nisi kak mesec prej se prijavil sem. V italiji na odpadu sem ga brcal po pesku dokler se nisem naveličal in šel domov :)

Stane pa cca 40 evrov v ITAliji na odpadu.
=D> :D :D :D =D> =D> =D> =D> Bincni to nekam, tak nben spojler ne pase gor razen DTM , glej moj avatar 8) 8) 8)
Daj gas, daj gas, daj gas,...................................u p**** sem reko da bremzaj!!!!!!
MG
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

LaserJaMM napisal/-a:Dobrodošel na forumu...

... V italiji na odpadu sem ga brcal po pesku dokler se nisem naveličal in šel domov :)
HAHAHA !! :lol: :lol:
Sicer ni lepo, sam vseen je smesno.
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

branisla napisal/-a:Kdaj bi ga blo pa možno dobit? Avto je pa bordo rdeče barve, pa rabu bi še en prag in pa desni (sovoznikov) špegu - električen, ogrevan,.. A mogoče kdo ve kako bi uštimu, da bi se mi prtljažnik odpiral z pritiskom na un gumb k je v predalu pri sovozniku. Zdaj namreč ne dela. Sam en klik se sliš pod volanom????

Hvala,

Če si iz LJubljane se oglas pri men pa ti pokažem kaj je narobe.....Standart napaka pr 155kah. Problem je v kablovju pri zadnji havbi. 5 minut dela in nič ne košta :D . Desn špegu ali lev je pr 155kah zelo težko najdt. Boš mogu en dan v Italijo na kak odpad. Najcnej izpuh po mojem mnenju je costum made pri kakem mojstru. Pa še nardi kot je treba.
branisla
Alfa Junior
Alfa Junior

Ja jst sem iz lj, bil bi full hvaležen, če bi se lahka pr teb oglasu, pa da to zrihtam. Sej bi ti plaču neki. Iz kje pa si, pa kdaj pa kako pa kam??

Hvala še enkrat, Matic
misko
Alfa Junior
Alfa Junior

Pozdravljeni!

Meni je včeraj prav tako prenehal delovati motorček oz. vzvod za odpiranje prtljažnika z gumbom v sovoznikovem predalu. Avto je Alfa 155 1.8 TS, letnik 1993.

Ko pritisnem gumb, se pod volanom sliši nek klik, prtljažnik pa se ne odpre. Snel sem tudi že tapeto na vratih prtljažnika, sedaj pa ne vem, kako postopati naprej.

Lepo prosim, če bi mi kdo lahko napisal, kako naj se lotim popravila in kaj naj sedaj naredim na motorčku ali vzvodu.

Hvala lepa za vse odgovore!
Uporabniški avatar
Turtle
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Alfa Romeo GT
Kraj: Bilo kuda kiki svuda

Oba se lahko oglasta pr meni. To je na Vodnikovi 157 pa bo še kako rekli. Jest sem tam od 9h-18h, mogoče včasih ma lvn skočim. Prevrta lahk prej na 070 44 63 61. Drugač je tam podjetje AGT računalniki, kjer delam. DAnes žal ne utegnem lahk pa pol od Torka do Petka. Pol me pa cel mesec ni.

grega
misko
Alfa Junior
Alfa Junior

O, hvala lepa. Se bom sigurno oglasil enkrat ta teden, sicer se pa prej še slišimo po telefonu.

lp t
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Zanima me sledeče, ali ima 1.8ts 8v motor jermen ali ketno....
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

Foggy napisal/-a:Zanima me sledeče, ali ima 1.8ts 8v motor jermen ali ketno....
Ketno!
You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
Foggy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Kdaj se pa ta ketna menja, jutr grem pogledat eno 155 1.8ts z full opreme(klima,abs, gretje zicov......upam da bo lepo ohranjena, ma pa 140k km. Zanč mi je na sejmu ena ušla l.93 prvi lastnik,pa 106k km, klimo, OZ litke :cry:
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

A je bla ta rdeča z ABS nalepko uzad????

Drgač pa ketne se ne menja.
Odgovori
  • Informacija