Vonj bencina v kabini, bi lahko pomenil puscanje na visokotlacnem delu dotoka goriva. Preveri gumijaste cevke, ki gredo na kovinsko cev na katero so pritrjeni injektorji.damir12 napisal/-a:auuu.men pa ne pade pod 10,5l pa to zelo pocasne relaciske voznje!!a veste v cem je lahko problem???dostkrat pa zavoham vonj bencina v kabini in me to mal skrbi

Jaz sem vozil 2.0 turbo od kolega cca 10 dni - in mi je bila poraba isto nenormalno visoka. Če se ti ob speljevanju vklaplja elektronika (gumb in lučka pred prestavno ročico), potem ti to gotovo precej zviša porabo...Drugače pa smo imeli 2.0 turbo v familiji, ampak pred mojim izpitom. Relacija Ljubljana-Split-Ljubljana, jadranska magistrala, brzina okrog 80-100 km/h (izven sezone), poraba 7,8 litra, tako da se z avtom da zeloooo kulturno porabo delat.SHadowX napisal/-a:Vonj bencina v kabini, bi lahko pomenil puscanje na visokotlacnem delu dotoka goriva. Preveri gumijaste cevke, ki gredo na kovinsko cev na katero so pritrjeni injektorji.damir12 napisal/-a:auuu.men pa ne pade pod 10,5l pa to zelo pocasne relaciske voznje!!a veste v cem je lahko problem???dostkrat pa zavoham vonj bencina v kabini in me to mal skrbi
To pa vseeno verjetno bistveno ne vpliva na porabo, odvisno kako vozis poraba ni zelo pretirana. Mogoce bi moral malenkostno spremenit stil voznje, tu pa ti bo najbolj svetotal kdo, ki si lasti 2.0 V6 turbo motor.

Kar se mene tiče, govorim o tem. Poraba na kompjuterju je kazala 7,8, izračunana pa 7.86 litra...SHadowX napisal/-a:Upam, da govorimo o porabi, ki je bila zracunana glede na kilometre in kolicino goriva, ne pa neki stevilki na potovalnem racunalniku, saj te nazalost niso vedno merodajne...

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti