To je bilo že velikokrat rečeno,in se tudi sam zavedam.Odvisno je tudi koliko si velik.Jst sm malo večje rasti pa mi dosti pomaga če se zleknem bolj v sedež pa sm brž 10 cm nižje.
Ni dobro ampak bi bilo preveč dela da bi se lotu to popravljat.....
hehhehe!!! neverjetno!!! nisem mislil da lahko kdo to dejansko sam naredi...skoraj vse je "home-made" in zimprovizirano...cestitke!
jaz ter skupina kosescanov, smo naredili nacrt za dirkalnik, za soap-box (red bull tekmovanje, spust iz ljubljanskega gradu) mislili smo ga pa testrat na toskem celu v LJ...use smo si ze ogledali, potem smo ugotovili da imamo premalo casa in projekt opustili
mene pa zanimajo predvsem načrti za izdelavo. zdle sm 1 letnik tehnik mehatronike pa sma se s sošolcem odločla da boma za projekt na 4 letnik nardila buggy.
a ma kdo načrte za buggy pa kaki so problemi pa težave pri nastajanju. prosu bi da mi kdo kakšne načrte pošlje na mail: [email protected]
hvala
L.P.
Ja če bi bil bolj točen,kako velik, kaka zmogljivost (avtomobilski ali z motor z motocikla) ,ali vsak kaka kolesa nameravaš uporabit.Avtomobilska ali kaka manjša (atw)?