AR Home-Made-Toy

Slikice vaših jeklenih konjičkov
blisk
Alfist
Alfist

vsaka čast =D> =D> =D> =D>
Alfa-potenza italiana
majstr
Alfa Junior
Alfa Junior
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: IDRIJA

par zadnjih slik , ja je blo mal blatno :D ampak je blo fajn 8)

Slika

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
skerž
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: škofja loka

nočem bit pameten,sam po moje bi blo pametno dvignt varnostni lok,se mi zdi,da ti glava ven gleda :doubt: :doubt: :doubt:
fičfirič
Alfa Member
Alfa Member

To je bilo že velikokrat rečeno,in se tudi sam zavedam.Odvisno je tudi koliko si velik.Jst sm malo večje rasti pa mi dosti pomaga če se zleknem bolj v sedež pa sm brž 10 cm nižje.
Ni dobro ampak bi bilo preveč dela da bi se lotu to popravljat.....
Uporabniški avatar
patrulja
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: LJ-koseze

hehhehe!!! neverjetno!!! nisem mislil da lahko kdo to dejansko sam naredi...skoraj vse je "home-made" in zimprovizirano...cestitke!

jaz ter skupina kosescanov, smo naredili nacrt za dirkalnik, za soap-box (red bull tekmovanje, spust iz ljubljanskega gradu) mislili smo ga pa testrat na toskem celu v LJ...use smo si ze ogledali, potem smo ugotovili da imamo premalo casa in projekt opustili
Slika
12miha21
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: velenje

mene pa zanimajo predvsem načrti za izdelavo. zdle sm 1 letnik tehnik mehatronike pa sma se s sošolcem odločla da boma za projekt na 4 letnik nardila buggy.
a ma kdo načrte za buggy pa kaki so problemi pa težave pri nastajanju. prosu bi da mi kdo kakšne načrte pošlje na mail: [email protected]
hvala
L.P. :D
i just wana have fun
fičfirič
Alfa Member
Alfa Member

Ja če bi bil bolj točen,kako velik, kaka zmogljivost (avtomobilski ali z motor z motocikla) ,ali vsak kaka kolesa nameravaš uporabit.Avtomobilska ali kaka manjša (atw)?
kusta6
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: selovec

lahko nekako dobim kontakt od proizvajalca tega gokarta!!! prosim!! dodaj na msn [email protected]
kusta
Odgovori
  • Informacija