alpinizem

kar vam pade na pamet
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

,,kdor išče - ta najde,, in Humar pač išče na svoj način
Slika
Uporabniški avatar
Red_Rocket
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Fiat Punto MK2 1.2 2003

Je bilo že nazadnje k je obtičal gor vprašanje ali je Humar junak ali bedak... In zdej je dokazal prav slednje! ](*,)
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: ljubljana

Red_Rocket napisal/-a:Je bilo že nazadnje k je obtičal gor vprašanje ali je Humar junak ali bedak... In zdej je dokazal prav slednje! ](*,)

Večina ljudi ne razume kako je to. To te enostavno zasvoji, pač on je predan temu in to je to. Tam nikol ne morš vedt kam boš stopu, a so tla že kje kej napokana, kok so napokana, kdaj bo kej od uzgori prletel....
Velik je tudi od sreče odvisn.

Pol bi lahko tudi recimo zate rekl kva si bedak k se ti je alfa že dvakrat pokvarla, pa jo še kr popravlaš...
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Bolj problematičen je odgovor na vprašanje, kolikokrat je Janez Drnovšek letel s polno tv ekipo na pomoč, ko se je komu od nas pokvarila alfa. Nobenkrat!
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak

Ja k se bo kdo od ns prpelu z Alfo na Mont Everest, bomo pa tut kej tazga dožvel. :lol:
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Ej meni prav dol visi če en bedak rine v hribe. Nimam nič od tega in tega ne bom nikoli počel in s tem obremenjeval še vse ljudi okrog sebe, predvsem slednje. Pa očitno zadnje čase ostaja na pol poti. Mogoče bo pa po tem postal znan, če ga bodo seveda našli.

Obstajajo priznane discipline telesnih aktivnosti, preko katerih lahko promoviraš državo, pa še v zvezi s temi se eni obnašajo, kot da jih je kdo silil to početi.

Takšne priznane discipline imajo vsaj rep in glavo, npr. atletika ni žaljiva do celotne nacije domačinov, kjer naj bi se disciplina izvajala, tako kot je lazenje na svete Himalajske gore.

Ne vem zakaj ste vsi tako ponosni na rekreativne aktivnosti egoističnih posameznikov, ki to delajo zaradi lastnega užitka. Zdej bo pa po možnosti spet država kriva, ker se mačehovsko obnaša do svojih ponosnih XXX (vnesi poljuben slo ekstrem športni naziv, jih je polno, zaradi mene tudi "fukn' babo").
You need two Ferraris powersliding around the bentley, that is also powersliding
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: 156GTA

Alfaspider kej si ti slučajo uteku z vzhodnega bloka?? Živela ¨partija¨in nič drugega? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Alfaspider
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Lahko prosim pojasniš tvoj koncept povezave enostrankarstva z mojim postom in bivšimi državami vzhodnega bloka?

Med drugim sem odgovarjal na post o še eni ekstremni disciplini, ki bi po mnenju posameznika moral biti odmevna za javnost (z Alfo na Mont Everest).
uros86
Alfa Freak
Alfa Freak

Alfaspider napisal/-a:Lahko prosim pojasniš tvoj koncept povezave enostrankarstva z mojim postom in bivšimi državami vzhodnega bloka?

Med drugim sem odgovarjal na post o še eni ekstremni disciplini, ki bi po mnenju posameznika moral biti odmevna za javnost (z Alfo na Mont Everest).
Kaj a boš reku da ni možno al kaj??? :steering: (joke)
Ma dejte že nehat, pač človk je šov gor, neki se mu je zgodil in to je to. Zdj u usakm primeru bojo mogl it po njega, al bo še živ ali pač ne. Za ene je kmet za druge ne. Fertik
Uporabniški avatar
andreiro
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Dravograd

zakaj je potem sploh potrebna debata o tem??
bivša alfica
145 1.6 boxer
Uporabniški avatar
Gregson007
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: LaFa ...... 404
Kraj: Laibach

u glavnm upajmo da je živ pa da se vrne čimprej v Slo, da mu lahko sporočimo da je kreten
Slika
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Alfaspider napisal/-a:Lahko prosim pojasniš tvoj koncept povezave enostrankarstva z mojim postom in bivšimi državami vzhodnega bloka?

Tisto je bla prispodoba in ti je ni treba k srcu vzet.
Alfaspider napisal/-a:Ej meni prav dol visi če en bedak rine v hribe. Nimam nič od tega in tega ne bom nikoli počel in s tem obremenjeval še vse ljudi okrog sebe, predvsem slednje. Pa očitno zadnje čase ostaja na pol poti. Mogoče bo pa po tem postal znan, če ga bodo seveda našli.
Seveda da bo en rinu gor saj za več ni ne placa ne cajta. In od tega nimaš ti in nobeden drug nič. Rajši ¨navijam¨ za enga alpinista ku da uro in pol gledam 22 idiotov ki se za balo podijo, kaj mamo pa od tega. Sej nimamo enga športa da bli bili na njega lahko tako ponosni.
Alfaspider napisal/-a:Obstajajo priznane discipline telesnih aktivnosti, preko katerih lahko promoviraš državo, pa še v zvezi s temi se eni obnašajo, kot da jih je kdo silil to početi.

Takšne priznane discipline imajo vsaj rep in glavo, npr. atletika ni žaljiva do celotne nacije domačinov, kjer naj bi se disciplina izvajala, tako kot je lazenje na svete Himalajske gore.
Atletika what ever 3/4 jih je na dopingu. Če bi ble pa Alpe najvišje bi reku pa svete Alpske gore. Tudi alpinizem ima rep pa glavo, sam je ti ne razumeš, in je to čist ok, osebno mnenje pač.
Alfaspider napisal/-a:Ne vem zakaj ste vsi tako ponosni na rekreativne aktivnosti egoističnih posameznikov, ki to delajo zaradi lastnega užitka. Zdej bo pa po možnosti spet država kriva, ker se mačehovsko obnaša do svojih ponosnih XXX (vnesi poljuben slo ekstrem športni naziv, jih je polno, zaradi mene tudi "fukn' babo").
Če pogledaš tko je potem pol slovenskih športnikov egoistov in vsi s s športom ukvarjajo ker v njem uživajo in jih veseli. Država se pa do vseh športnikov obnaša mačehovsko.
Uporabniški avatar
samekk
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Sevnica

Kaj ni z ženo po telefonu govoru? Ji ni mogel vsaj približno povedat kje naj se ga išče ali temu kaj podobnega?
Ex-owner.....
1. 95 Punto ELX 110HP (tuned)
2. 95 Punto GT
3. 99 Bravo
Uporabniški avatar
minimi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Saj veš kakšne so ženske, rečeš gedora 17 dobiš zvezdo, in če je sreča 17.
Slabo se mu piše :cry:
Uporabniški avatar
Creed
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

Pomojem je ze mrtev. Sploh ce ima zlomljeno nogo...v tem mrazu... :?

LP
Odgovori
  • Informacija