Red_Rocket napisal/-a:Je bilo že nazadnje k je obtičal gor vprašanje ali je Humar junak ali bedak... In zdej je dokazal prav slednje!

Kaj a boš reku da ni možno al kaj???Alfaspider napisal/-a:Lahko prosim pojasniš tvoj koncept povezave enostrankarstva z mojim postom in bivšimi državami vzhodnega bloka?
Med drugim sem odgovarjal na post o še eni ekstremni disciplini, ki bi po mnenju posameznika moral biti odmevna za javnost (z Alfo na Mont Everest).

Tisto je bla prispodoba in ti je ni treba k srcu vzet.Alfaspider napisal/-a:Lahko prosim pojasniš tvoj koncept povezave enostrankarstva z mojim postom in bivšimi državami vzhodnega bloka?
Med drugim sem odgovarjal na post o še eni ekstremni disciplini, ki bi po mnenju posameznika moral biti odmevna za javnost (z Alfo na Mont Everest).
Seveda da bo en rinu gor saj za več ni ne placa ne cajta. In od tega nimaš ti in nobeden drug nič. Rajši ¨navijam¨ za enga alpinista ku da uro in pol gledam 22 idiotov ki se za balo podijo, kaj mamo pa od tega. Sej nimamo enga športa da bli bili na njega lahko tako ponosni.Alfaspider napisal/-a:Ej meni prav dol visi če en bedak rine v hribe. Nimam nič od tega in tega ne bom nikoli počel in s tem obremenjeval še vse ljudi okrog sebe, predvsem slednje. Pa očitno zadnje čase ostaja na pol poti. Mogoče bo pa po tem postal znan, če ga bodo seveda našli.
Atletika what ever 3/4 jih je na dopingu. Če bi ble pa Alpe najvišje bi reku pa svete Alpske gore. Tudi alpinizem ima rep pa glavo, sam je ti ne razumeš, in je to čist ok, osebno mnenje pač.Alfaspider napisal/-a:Obstajajo priznane discipline telesnih aktivnosti, preko katerih lahko promoviraš državo, pa še v zvezi s temi se eni obnašajo, kot da jih je kdo silil to početi.
Takšne priznane discipline imajo vsaj rep in glavo, npr. atletika ni žaljiva do celotne nacije domačinov, kjer naj bi se disciplina izvajala, tako kot je lazenje na svete Himalajske gore.
Če pogledaš tko je potem pol slovenskih športnikov egoistov in vsi s s športom ukvarjajo ker v njem uživajo in jih veseli. Država se pa do vseh športnikov obnaša mačehovsko.Alfaspider napisal/-a:Ne vem zakaj ste vsi tako ponosni na rekreativne aktivnosti egoističnih posameznikov, ki to delajo zaradi lastnega užitka. Zdej bo pa po možnosti spet država kriva, ker se mačehovsko obnaša do svojih ponosnih XXX (vnesi poljuben slo ekstrem športni naziv, jih je polno, zaradi mene tudi "fukn' babo").
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov